واژگونی اتوبوس در خوزستان/ ۱۸ مصدوم

مهران احمدی بلوطکی افزود: در این عملیات، ۲ دستگاه آمبولانس از کرخه، ۲ دستگاه آمبولانس از شوش، ۲ دستگاه آمبولانس از اهواز و یک دستگاه خودروی امدادی هلالاحمر مشارکت داشتند و مصدومان پس از دریافت خدمات پیشبیمارستانی، برای ادامه درمان به بیمارستانهای نظام مافی شوش و گلستان اهواز منتقل شدند. مدیر اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگا علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بلافاصله پس از اعلام حادثه، نیروهای عملیاتی اورژانس پیشبیمارستانی از شهرستانهای کرخه، شوش و اهواز به محل اعزام شدند و با حضور بهموقع در صحنه، اقدامات اولیه درمانی و امدادرسانی به مصدومان را انجام دادند.
به گزارش خوزستان خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مهران احمدی بلوطکی افزود: در این عملیات، ۲ دستگاه آمبولانس از کرخه، ۲ دستگاه آمبولانس از شوش، ۲ دستگاه آمبولانس از اهواز و یک دستگاه خودروی امدادی هلالاحمر مشارکت داشتند و مصدومان پس از دریافت خدمات پیشبیمارستانی، برای ادامه درمان به بیمارستانهای نظام مافی شوش و گلستان اهواز منتقل شدند.
وی گفت: رانندگان با پرهیز از سرعت غیرمجاز، رعایت فاصله طولی، توجه به شرایط جاده و استراحت کافی پیش از رانندگی، از بروز حوادث ناگوار پیشگیری کنند؛ چراکه لحظهای غفلت میتواند پیامدهای جبرانناپذیری به همراه داشته باشد. اشتراک گذاری :
عصر ایران